Lite bilder från de senast dagarna



utsikten från Cassies lägenhet! Väldigt fint. Jag upptäckte igår att man kan se mitt fönster från hennes balkong!Det syns inte från denna bilden dock. Men fint är det. 



Haha Robert visar sin bästa sida när man ska ta kort - som vanligt!



Titta vilken liten söting! Svan-mamman ar inte jätteglad men jag har bra zoom på min kamera! Hihi. Vi stod faktiskt ganska långt bort men hon reagerade ändå...



Polly klättrar i träd =) .. man måste göra allting precis som sin bror!


En krock och lite hästar!

... och jag hade ännu en underbar kväll! Trots lite strul på festen + en krock med bilen på vägen hem (nej det var inte jag som körde och ingen är speciellt skadad) så var det e go kväll =) Såå vi tillbringade nån timma på sjukhuset men fick ändå en trevlig avslutning på våran kväll.

Vaknade vid halv tio imorse och drog Cassie nästan direkt. Efter lunch träffade jag Mike igen och han bestämde sig för att äntligen uppfylla vad han lova och ta med mig till sin systers gård där dom föder upp bl.a Lippizanare =D (hästar). Awesome! Så där tillbringade jag min eftermiddag i solen - tittade när syrran tränade deras urtjusiga hingst:






Och kikade på alla små söta föl:









.. och så red vi på en mysig skogstur såklart =D Underbart! Denna lilla (extremt stora!!) pållen red jag på, hon hette Liberak..



Här var en annan snygging som jag såg i en hage, tyckte att hon påminde lit om Melissa..


Scooter



6 månaders minnen samlat i 2 böcker. Idag blev den andra boken klar! Det var en liten idé jag fick andra veckan här i Englnd, att göra en bok med samlade minnen. Här har vi klistrat in vår-löv, torkade blommor, teckningar och massa massa bilder =) så 2 böcker blev det med 25 sidor i varje. Lite skoj för honom att ha och bläddra i om ett par år? =)



Jag & cooling polly gick till parken igår så att hon fick inviga sin "scooter" och sina nya solglasögon.



Coolaste 3-åringen i England!


Segelbåtar & dockhus

åh, nu var det längesedan jag skrev igen..

Helgen var lugn och fin - hade barnen ensam ett tag igen men på söndagen var det kalas för Polly. Lucy, Sebbie & co var här en stund och sen var jag ute resten av dagen. Följde med Cassie, Nathan och Matt ut med Nathans segelbåt så dt var väldigt mysigt.

igår var det måndag och rgnet stod som spön i backen! Så jag & Polly tillbringade en dag inomhus... Men hon var lika glad för det eftersom hon fått massa nya leksaker som hon kunde leka med. Jag sysselsatte mig med att bygga dockhus. Det var lättare sagt än gjort men tillslut så satt det ihop :) Då snickrade jag ihop möblerna och dekorerade och VIPS så hade nästan hela dagen gått... Fråga mig inte vart timmarna tog vägen! Men vi hade skoj och det är väl huvudsaken.



Idag slutar Rob skolan och på måndag kommer deras nya au pair. Det är en tjej från Tyskland, vi får hoppas på att det blir bra! Nu ska vi passa på att gå till parken innan regnet kommer igen.


Kladdkaka & circus!

Jaa, igår var Pollys födelsedag. Vad gör man när en liten tjej fyller 3 år? Ingen aning men jag tror att jag fick till det ganska bra faktiskt! Vi började morgonen med att lämna Robert på skolan såklart och när vi kommit hem igen så bakade vi en stor kladdkaka. Inte för att Polly var så intresserad av själva bakningen men hon blev glad när hon fick slicka skeden efteråt haha!



När kakan var färdig så satt vi och myste en stund i soffan och läste sagor tills molnen sprack upp och solen kom fram! Då bestämde vi oss för att ta en långpromenad ut från staden till den STORA lekplatsen där vi spenderade ett par timmar. 

 

På vägen hem från lekplatsen så stannade vi till i affären och köpte jordgubbar och lite grädde att ha till vår goa kladdkaka och sedan hämtade vi Robert från skolan.  Hem och äta köttbullar och potatismos som blivit över från gårdagens middag och efter det så fick barnen sätta tre ljus i tårtan. Vi tände dom inte (kalaset är ju på lördag), men Polly tyckte att det var roligt ändå! Så hon fick sin tårta även om hon tyckte att det var godare med jordgubbar. Robert var helt tvärtom och hade nog gärna slukat hela kakan om jag inte hindat honom..

Sedan kom den kluriga biten. Vi befann oss i Exeter och circusen i Tiegmouth som ligger ca 30-40 minuter hemifrån med bil. Det skulle bara ta 20 minuter med tåg MEN vi hade behövt vänta i 1 timma efter föreställningens slut för att komma med ett tåg hem. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra, kartan kom väl till pass. Men när jag väl kommit ut ur stostaden och vidare ut på landet så var det inga som helst problem trots att regnet öste ner.



Vi kom fram i tid, hitade en pakering och bestämde oss för att äta middag på resturand le Piutt, det blev fish'n chips för barnen såklart. Vid detta laget regnade det på tvären så på de få minuter det tog oss att gå fån bilen (tvärt over parkeringen) till resturangen så blev vi genomblöta! Tur att vi hade extrakläder med oss! När maten var slut så gick vi över till circus tältet och köpte spunnet socker. Polly & Robert fick varsinn blinkande stav också och det höll dem sysselsatta tills föreställningen började!



En av clownerna tog ett kort på oss ..

Föreställningen var jättebra, barnens ögon var stora som tefat när dom såg alla tricks, den enda besvikelsen var tydligen att dom inte fick se en elefant, haha. I bilen hem konstaterade Robert att när han blev 18 år så skulle hn rymma hemifrån och jobba på circus... Polly fick nog följa med också om hon ville tyckte han - för det hade ju inte varit rättvist om HAN fick sitta och kolla på circus hela dagarna och inte hon. Haha barnens logik är underbar!
Lilla Polly verkade nöjd med sin födelsedag, fast några presenter har hon inte fått än. De kommer på lördag när det är dags för kalas!


Grattis Polly!



Grattis till Polly som fyller 3 år idag!!
Kalaset får bli på fredag eller lördag när hennes föräldrar är hemma men, jag tänkte ta med mig henne & Robert och gå på circus idag. Lite skoj får man väl ändå ha på sin födelsedag? Kanske äta middag ut och smaska på en glass till efterätt? Man gör vad man kan fö att få det att bli n bra dag även om päronen inte är hema! Tur att hon är lite för liten för att förstå det, annars hade hon nog blivit ledsen..


åska & popcorn

Om ni läst mitt tidigare inlägg idag så kommer ni ihåg att jag sa att vi hade tur med vädret imorse? Mja, det skulle jag nog aldrig ha sagt!! När vi gick och skulle hämta Robert från skolan så var det strålande solsken - 5 minuter senare så var himlen kolsvart och det började ÖSA ner vatten. Sedan kom åskan och blixtarna... Det tar oss 2 minuter att gå hem till huset från skolan och vi var HELT genomblöta. Och barnen var hysterskt rädda för åskan... Suck!

men dom lugnade ner sig ganska snabbt och när åskan försvunnit så fick dom titta på film och äta popcorn, det var uppskattat!


Fingerfärg och regn



Idag är det fingerfärg som gäller! ... extremt kladdigt men Polly vad glad :) Dessutom höll hon sig sysselsatt under tiden som jag bakade bröd. Kanon! Alla är nöjda och glada.



Vi har precis varit och lämnat Robert på skolan och vi hade tur med vädret! Det började regna precis när vi gick innanför dörren. Och som det regnar! Vi ser inte ens gatan utanför för att det är så mycket vatten... Jag kan tänka mig att slussarna i kanalen måste öppnas så att allt vatten kan rinna ner i "nödrännan" annars blir staden översvämmad. Här har inte regnat på 4 veckor så jag tror knappat att marken kan svälja så mycket vatten på en och samma gång..

Polly mår bättre idag iallfall och det är skönt att se, småbarn hämtar sig visst snabbare ifrån sjukdomar och liknande? Ingen större skada skedd. Hörde att ni hade ett jätte åskväder hemma? Jag hoppas att alla är ok!


Helgen

Huuuh, vilken eftermiddag! Jg fick hämta Polly tidigare från dagis för hn har feber och Robert har hft en sådan där extrem dag idag. Mycket gap och skrik... Men nu ligger dom i sängen båda två och förhoppningsvis stannar dom där tyst och stilla tills imorgon bitti!

I lördags imorse så ringde dom från skolan och undrade var jag var någonstans, jag förstd ingnting.Sedan visade det sig att skolans "sommarfest"  var denna dag och att Melinda skrivit upp mitt namn på listan över frivilliga så jag hade ett 3-timmars pass att ta hand om. Jippie! Vad  hade hon tänkt mig att jag skulle göra av barnen undertiden frågade jag mig??

Men det löste sig, vi var ett par stycken som hjälptes åt med att hålla koll på alla barnen samtidigt som vi sålde glass och grillade hamburgare. Sedan kom borgmästaren och polisen, men det är en annan historia! Hihi.

!

Det var en karate-uppvisning som avslutades med att barnen fick prova på lite olika slag och sparkar mt mitzar och Robert hade väldigt skoj! Välgörenhets organisationerna var där och samlade in pengarna också, bland annat åsnefolket som hade två små goingar med sig! Alla barnen ville klappa förutom Polly, hon sprang och gömde sig bakom mig...




Vi köpte en uppblåsbar rosa gitar så att hon kunde gå upp och ställa sig på scenen framför högtalrna och "spela" med sin idol Ivor som går i Roberts klass.. Sedan fick hon leka en stund i hoppborgen innan jag tog med mig barnen + 1 av Roberts kompisar och gick hem. När Lucy kom och hämtade Louisa klokan sju på kvällen så var jag helt slut. Men det var som tur var barnen också så dom somnade gott...

... behöver jag nämna att jag gjorde detsamma?

Igår (söndag) så gjorde vi inte så mycket, vi gick till parken och tittade på lite uppträdanden (det är festival i Exeter denna helgen) och sedan ar barnen hos Lucy en stund och lekte med Louisa igen. Det är skönt när man kan hjälpas åt så att vi vuxna kan få lite andrum emellanåt! 


London

Tackar min kära familj för en underbar helg i London! Snart ses vi igen! <3


Uppdatering

Hmm, det har hänt en massa sedan sist! Barnen var magsjuka förra helgen så i början av förra veckan var Robert hemma från skolan - han och Polly sov hela måndagen. På tisdagen åkte han till skolan igen men Polly var fortfarande lite trött så vi stannade hemma och sov/ tittade på film.

På onsdagen var hon piggare så hon fick sitta i vagnen när vi gick ut på promenad och tittade på svanarnas bebisar igen, dom har blivit riktigt stora nu! Resten av veckan var som vanligt med barn som skulle hämtas och lämnas och lite lekstunder i parken.


RSS 2.0