Kladdkaka & circus!

Jaa, igår var Pollys födelsedag. Vad gör man när en liten tjej fyller 3 år? Ingen aning men jag tror att jag fick till det ganska bra faktiskt! Vi började morgonen med att lämna Robert på skolan såklart och när vi kommit hem igen så bakade vi en stor kladdkaka. Inte för att Polly var så intresserad av själva bakningen men hon blev glad när hon fick slicka skeden efteråt haha!



När kakan var färdig så satt vi och myste en stund i soffan och läste sagor tills molnen sprack upp och solen kom fram! Då bestämde vi oss för att ta en långpromenad ut från staden till den STORA lekplatsen där vi spenderade ett par timmar. 

 

På vägen hem från lekplatsen så stannade vi till i affären och köpte jordgubbar och lite grädde att ha till vår goa kladdkaka och sedan hämtade vi Robert från skolan.  Hem och äta köttbullar och potatismos som blivit över från gårdagens middag och efter det så fick barnen sätta tre ljus i tårtan. Vi tände dom inte (kalaset är ju på lördag), men Polly tyckte att det var roligt ändå! Så hon fick sin tårta även om hon tyckte att det var godare med jordgubbar. Robert var helt tvärtom och hade nog gärna slukat hela kakan om jag inte hindat honom..

Sedan kom den kluriga biten. Vi befann oss i Exeter och circusen i Tiegmouth som ligger ca 30-40 minuter hemifrån med bil. Det skulle bara ta 20 minuter med tåg MEN vi hade behövt vänta i 1 timma efter föreställningens slut för att komma med ett tåg hem. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra, kartan kom väl till pass. Men när jag väl kommit ut ur stostaden och vidare ut på landet så var det inga som helst problem trots att regnet öste ner.



Vi kom fram i tid, hitade en pakering och bestämde oss för att äta middag på resturand le Piutt, det blev fish'n chips för barnen såklart. Vid detta laget regnade det på tvären så på de få minuter det tog oss att gå fån bilen (tvärt over parkeringen) till resturangen så blev vi genomblöta! Tur att vi hade extrakläder med oss! När maten var slut så gick vi över till circus tältet och köpte spunnet socker. Polly & Robert fick varsinn blinkande stav också och det höll dem sysselsatta tills föreställningen började!



En av clownerna tog ett kort på oss ..

Föreställningen var jättebra, barnens ögon var stora som tefat när dom såg alla tricks, den enda besvikelsen var tydligen att dom inte fick se en elefant, haha. I bilen hem konstaterade Robert att när han blev 18 år så skulle hn rymma hemifrån och jobba på circus... Polly fick nog följa med också om hon ville tyckte han - för det hade ju inte varit rättvist om HAN fick sitta och kolla på circus hela dagarna och inte hon. Haha barnens logik är underbar!
Lilla Polly verkade nöjd med sin födelsedag, fast några presenter har hon inte fått än. De kommer på lördag när det är dags för kalas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0