Marknad

Denna helgen så har det varit full fart här i staden eftersom ett av vårens största evenemang gick av stapeln på lördagen: The Grand National, som är en stoor galopptävling för hästar. 45 Hästar startade och knappt hälften gick i mål. Dom galopperar 2 miles (vet inte riktigt hur långt det är i km...) och hoppar över samanlagt 20 höga häckar och den som kommer först i mål vinner. Som hästvänn så tyckte jag att det var lite obehagligt att se eftersom det var så trångt att många ekipage gick omkull och hästarna blev trampade av varandra men det var tydligen inga allvarliga skador på varken hästar eller ryttare så det var ju tur det iallafall! Vi såg racet på tv och familjen hade satsat pengar på rätt hästar så dom drog in ett par slantar. 




Sedan har det också varit massa konserter och evenemang inne på slottsträdgården eftersom Exeter Farmers Market var denna helgen. Vi gick dit på söndagen och tog oss en titt. Fick smakat på massa god mat, kollade på en matlagnings tävling och bakade chokladmuffins med barnen så alla var nöjda :) Och jag överdriver nog inte när jag säger att där fanns över  500 olika sorters fudge och chokladmuffins i mängder! Det negativa var dock alla fulla vuxna som såg ut som att dom sovit i festivaltälten hela helgen och druckit non stop sedan i fredags kväll.. Sånt är bara pinsamt. Väx upp?



Här sitter barnen och mumsar på varsinn glass - blå glass med jordgubbs smak! Och den som smakade choklad var rosa... Ganska fräckt! :)



Mel & Joe (& pollys ballong haha).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0